Pages

Sunday, August 15, 2010

my namE is tasya...

bismillahirrahmanirrahim..

finally..
sEtelah sEkian lamE mEmEndam pErasaan bila bacE blog orang lain..
hari ni..da bolEh tulis kat blog sEndiri..
evEn tau maybE sayE sorang la yang menulis dan sayE sorang juga la yang akan mEmbacanyE..hehe

actually..
mEnulis sEkadar untuk bErkongsi pEndapat..
tEntang cErita yang dapat dikutip sEpanjang pErjalanan hidup ini..
erti sEbuah kEhidupan bukan hanya bErcErita tEntang saya..tapi tEntang kita juga..
kErna hakikatnya..
kita punya arah tujuan yang sama..
bakal bErada di tEmpat yang sama,waktu yang sama..
dan bErtemu DIA yang sama..
apa yang mungkin mEmbEzakan kita..
cuma jalan yang sEdang kita pilih hari ini..
jadi..
mari bErsama-sama saya..
bErsama mEmbangun diri..
bersama mEmpErbaiki pEribadi..
bErsama saling ingat-mEngingati..
agar suatu hari nanti..
saya dan kamu..akan mEnjadi KITA..
yang bErsama di syurga yang abadi..

~salam ukhwah...

6 orang yang dikasihi Allah..:

Kisah Aku... said...

we had a same feeling...rasa kita sorang je yg akan baca blog kita...hahaha...lebih kurang je entri kte
erti sebuah kehidupann(^.^)v

afni natasya said...

hoho..tu nm nyE low profilE la kak..=p
xpE la..mnulis just utk kpuasan diri sEndiri sEbenarnya..hehe

Theye said...

asal kt puas hati kan sya..

afni natasya said...

betul3..:)

kak penawar..=) said...

xpe..
b'dkwh melalui pnulisan...=)
chayok2..!!

afni_natasya~! said...

chayok!! :)

Post a Comment