Pages

Monday, May 23, 2011

bile nak balik ni ha?? ^_____^"

bismillah..


assalamualaikum..^^
rase nak menconteng kejap..lame pulak rase tak melalut kat sini..X)
ni baru lepas membuat kek batik bersama cik senah..hee
kek pertama dan terakhir di buat di rumah akhawat sebelum meninggalkan johor esok..
(jap, kek terakhir??)
(ye la..kita tak tahu umur kita sampai bila. so, mungkin boleh kita cakap siap-siap)
(erk?? =__=")


oh..Alhamdulillah sangat..
walaupun cuti dah lame start n kawan-kawan pun majoriti nya dah ade kat rumah
saya dan beberapa orang sahabat yang lain masih memilih untuk tinggal kat bumi johor ni
takut sebenarnya nak balik..huhu
risau sangat bila fikir nanti dah takde sape-sape yang nak peringatkan diri ni
risau sangat nanti bila fikir iman akan bergolek-golek turun bila duduk sengsorang kat rumah..huhu


seminggu lebih berada bersama akak-akak akhawat
banyak sangat benda yang dibuat bersama
antaranya, sempat lagi kami pergi jaulah bersama..


lawa sangat tempat ni..ce teka kat mana?X)


weeee...^^






jaulah..^^ 


insyaAllah kenangan yang indah!
sepanjang perjalanan penuh dengan pesanan, nasihat, cerita sahabat..
Allahu Allah..
"maka nikmat tuhanmu yang manakah hendak kamu dustakan?"


insyaAllah..
esok malam nak balik ke kelantan
kak long dan dua orang kanak-kanak ribena itu sudah memanggil-manggil
huhu..ni pun lambat dah nak balik ni
kesian kak long sampai kena ponteng keje sebab nak jage kanak-kanak riang tu..


sabar eh kanak-kanak comey berdua..
lusa pagi insyaAllah makcik yang penyayang ni akan sampai sana untuk menjaga korang berdua..wewewe


erm..nak balik umah?
entah bile lah..
hari tu tepon mak..
mak cakap " ko balik lambat-lambat sikit pun takpeee"


=_____________="
iyo lah omak..
*terase macam dah takde sape yang sayang..sob sob





3 orang yang dikasihi Allah..:

Theye said...

ehem2..tu ayat omak sebab nak cover rindulah sya...

mn gmbr kek batik??

afni_natasya~! said...

iyo la tuu..=__="

haha..ce try tanye pak cik google..X)

hambaAllah said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment