Pages

Tuesday, May 03, 2011

doakan eh!


bismillah..

hmm..start esok sampai 9hb saye akan exam paper psychology..
mula dengan paper islamic psychology, development psychology, personality psychology & last paper creativity..
wuhuuu..tak sabanye nak habis!
sebab lepas tu saya boleh pegi camping!! yeaaa..
[ewah3..exam tak habis lagi la.dush3]

just nak cakap..
all da best untuk sahabat-sahabat yang ade exam lagi
yang dah habis sile duduk diam-diam..

moga di beri ketenangan hati dan dipermudahkan oleh Allah untuk menjawab semua soalan
kalau nak tibai objektif tu berdoalah dulu biar Allah bagi gerak hati yang betul time nak tanda tu..hehe
takde ape yang mustahil kan bila Allah izinkan? 
letakkanlah seluruh pengharapan kita kepada Allah ye.. 
biar lebih 100% tapi jangan kurang walau 99.9%..
ingat tu..

doakan saya juga eh..^_^
moga dipermudahkan segala-galanya..
walaupun rase macam segala macam bende dalam kepale ni sudah berselirat di sana sini
but just take it as a challanges..no pain no gain rite? :)

ok..kena pegi tido awal ni
mana tau kot la malam nanti boleh termimpi pulak sok keluar soalan ape..
lagipun lewat malam nanti dah janji nak p 'date'..X)
nak ikut? 
jomm! 
 

8 orang yang dikasihi Allah..:

faralinrahim said...

gudluck! ;)

Anonymous said...

And seek help through patience and prayer, and indeed, it is difficult except for the humbly submissive [to Allah ] 2:45

moge dipermudahkan segala3nya

insyaAllah ^_^

afni_natasya~! said...

maceh! :)

Anonymous said...

usaha sungguh3. Bleh jd pkar motivasi t. . . InsyaALLAH ^_^

afni_natasya~! said...

baikkkkkkkkk..insyaAllah~! :)

Anonymous said...

insyaAllah~! ^_^

afni_natasya~! said...

terima kasih kakak anonymous..(kakak ke?)^^

*anonymous refer to someone dat we dunno*

Anonymous said...

haah kakak . . =_= kakakakakaka [ gelak ]

*anonymous refer to someone dat we dunno*

^_^

Post a Comment