Pages

Sunday, January 16, 2011

buatmu umat muhammad saw

bismillahirrahmanirrahim..

dah lama saya dok mencari video ni semenjak kali pertama saya melihatnya di fb..
time tu tak dapat nak download jadi saya 'kehilangan' video ni untuk sekian lama jugak la..

tup tup hari ni saya jumpa balik video ni kat blog seseorang..
terima kasih buat tuan punya blog yang saya tak kenal
dan untuk pencipta video ni yang saya kira memang terbaik la..

perkongsian buat kalian yang bergelar umat nabi muhammad saw..
buat renungan kita bersama..
* cintailah baginda kerana baginda amat menyayangi kita..

video


p\s: credit to salafus soleh..

0 orang yang dikasihi Allah..:

Post a Comment